Sunday, October 12, 2008

Bodega Bay Photos

Date: 10/12/2008
Location: Bodega Bay
Weather:Sunny 70°, winds 5-10 kts

We went for a long walk to Bodega Head at the end of the bay and looked out over the ocean. We both like Bodega Bay because it's the first place we've been on this journey where it feels warm and the sky and waters are blue. Here's a few pictures from our walk.

Looking north from Bodega Head -


A deer we came upon in the Biological Reserve part of Bodega Bay.

Great Egret. Notice the deep blue color of the water. Water tempature in the bay is 58°F.

White Pelicans -

1 comment:

Anonymous said...

Deterjan kullanımı gerektirmeyen, sadece su ile temizlik olanağı sunan microfiber temizlik bezleri,Peta Dayanıklı Tüketim Malları San.ve Tic.A.Ş. direktörü Emine Tekin tarafından satışa sunulmaktadır. Emine Tekin, yaptığı açıklamada microfiber temizlik bezlerinin, yeni bir teknoloji olduğunu, yurt dışında özellikle hijyen gerektiren hastanelerde ve konutlarda kullanıldığını söylemiştir.

Bürodan yapılan açıklamaya göre microfiber temizlik bezi, teknik olarak bir dezenfektan olmamasına karşın evinizdeki bakteri ve virüsleri çok etkin gidermektedir. İhtiyacınız olan tek şey sudur. Her hangi bir temizleyici kimyasal gerekmez. Microfiber temizlik bezlerinin içindeki binlerce ince elyaf kir, toz ve bakteriyi içine hapseder. Kimyasal bir savaşla bakterileri öldürmezsiniz ancak onları evinizden uzaklaştırırsınız. Cildinizi ve ciğerlerinizi etkileyecek kimyasallardan uzak durarak iki aşama yerine tek aşamalı temizlik yapıp zamandan kazanırsınız.

Petra A.Ş., İsveç temizlik ürünleri Smart markası yanında kendi markası Perla ile cam bezleri, mutfak temizlik bezleri, gözlük ve optik temizlik bezleri, sopalı moplar, zor kir temizlik bezi gibi ürün çeşitleri ile yurt çapında çevre dostu temizlikte iddalı konuma gelmiştir. Firma ürünleri, her hangi bir mağaza ya da markette satılmamakta, doğrudan pazarlama yöntemi ile kullanıma sunulmaktadır. Ev hanımları başta olmak üzere distribütör olmak isteyen herkesin ürünleri alıp yakın çevresine satış yapabileceği bir sistemle satılmaktadır. Distribütörlük işlemleri, http://www.eminetekin.com/ web sitesinden yapılmaktadır.